SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älmhults Simsällskap
Simidrott
2023-11-06 21:11
Några av simmarna som var med i Växjö

På lördagen den 4 november gjorde Älmhults Simsällskap historiskt avtryck när vi skickade hela 19 av våra simmare till Kronobergscupen i Växjö. Det var en stor händelse för oss, inte minst för att det var första gången på över ett decennium som vi kunde hade så många av våra simmare till en tävling.

 

Resultaten var inget annat än imponerande. Våra simmare slog inte mindre än 46 personliga rekord, vilket motsvarar över 75% av distanserna de tävlade i. Det är en fantastisk prestation och visar det hårda arbete och engagemang som våra simmare och tränare lägger ner.

 

Vi är extra stolta över Felicia och Andriy, som gjorde sin tävlingsdebut och visade att de har stor potential. De bevisade att de är redo att ta sig an utmaningen och representera ÄSS på bästa sätt.

 

De flesta av våra simmare reste tillsammans med buss till Växjö, vilket skapade en härlig gemenskap och sammanhållning bland våra simmare.

 

Nu ser vi fram emot nästa spännande tävling, Höstsimiaden i Växjö den 2 och 3 december. Men innan dess hoppas vi kunna anordna en Utmanar tävling för våra simmare för att fortsätta vår resa mot nya framgångar. Håll utkik efter uppdateringar på vår hemsida och sociala medier. Tack för allt stöd!

Simskolan tar Höstlov
2023-10-26 20:00

Under de kommande två lördagarna kommer vi att ha uppehåll med simskolan enligt tidigare utskickad planering på grund av Höstlov. Vi ses igen lördagen den 11/11.

 

 

English

 

During the next two Saturdays, we will have a break with the swimming school according to previously sent planning due to Autumn vacation. See you again on Saturday 11/11.

Älmhults Simsällskap med i projektet håll Sverige rent.
2023-10-09 12:51

"Klara färdiga städa" är ett projekt som går ut på att plocka skräp i sin närhet, och få en sponsor peng för det.

 

I Älmhult är det Maxi som sponsrar och i solen i den första oktoberkylan gjorde dessa tappra simmare med föräldrar en strålande insats söder om viadukten.

 

Vi hoppas att ni som bor där märker att vi varit där. Det mesta vi plockade upp var tobakrelaterat, snus och fimpar. Urk!

Älmhults Simsällskap simmade hem fina priser på Sparbankssimmet i Markaryd
2023-09-30 18:33

Det var tre stycken simmare som ställde upp och simmade i Markaryd på Sparbankssimmet. Det blev en hel del personliga rekord och många fina priser som simmarna tagit med sig hem. 

 

Från tjejerna simmade Julie Franclova hem en 3.e plats på sträckan 50 m bröstsim med tiden 45.71

på 100 m bröstsim Julie avslutade sin lopp med en fin 1.a plats med tiden 1.39.38. 

Julie ställde även upp i 50 m frisim där hon hamnade på en 6.e plats med tiden 37,17. 

och 50 m ryggsim där hon blev tyvärr diskvalificerad. 

 

För killarna försvarades den gul svarta flaggan av Dimitriy Gersamichik och Nils Filipsson.

 

Dimitriy ställde upp i 50 m bröstsim och kammade hem en fin placering nämligen en 2.a plats på tiden 38.91 men han slutade inte här då han visade vägen även på 100 m ryggsim och ordnade galant hem en 2.a plats till på tiden 1.11.84.

På 50 m frisim simmade Dimitriy också ett fint lopp där han simmade på tiden 29.65 hem en 2.a plats till. Dimitriy verkade vara i fin form hela dagen och säkrade ytterligare en 2.a plats på Sparbanksimmet på sträckan 50 m ryggsim där hans tid lyder 33.15. 

Dimitrie ställde även upp i andra grenar som 200 m Medley pojkar med avslutningsvis 2.a placering på tiden 2.49.62. 

 

För Nils gick det inte hela vegäen på 50 m bröstsim där han blev tyvärr diskvalificerad men Nils gav sig inte och ställde upp i 50 m frisims grenen där han simmade hem en 6.e plats på tiden 41.50. Nils ställde upp på Sträckan 50 m ryggsim där han simmade hem ytterligare en 6.e plcering för föreningen med den jämna tiden 47.47. 

 

Med andra ord det simmades hem fina placeringar av våra duktiga simmare. Bilderna säger mer en tusen ord. 

Inbjudan till Utmanarecupen Älmhult
2023-09-27 22:04

Älmhults Simsällskap arrangerar en egen tävling som heter Utmanaren.

 

Denna tävling är en ypperlig tillfälle för alla simmare i grupperna T1-3, Utmanarna samt Hajen Medley att lära känna sig bekväm med att delta på tävling.

 

Vi kommer att simma i Älmhults Haganäs 25 m bassäng, där vi börjar med lite uppvärmning och tränar på starter.

 

Tävlingen startar 17.30. 

 

Alla simmare kommer att anmälas av tränaren till denna tävling.

 

För mer information läs mer i bifogad inbjudan genom att klicka här.

Träningsverksamhetens T3 grupp
2023-09-25 21:31

Idag tränade träningsgruppens T3 grupp. Det var ett fåtal simmare som antog tränarnas utmaning och körde ett roligt men tufft pass idag med bla. annat seriesim. Tränarna Carolina och Michal syns också på bilden. Roligt att se simmarna efter ett bra simpass med glädjen och leendet på läpparna. 

 

 

 

Nyheter från våra grupper
SIMSKOLA, 27/07 09:16 
SIMNING, 17/04 19:43 
SIMNING, 10/12 17:40