SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älmhults Simsällskap
Simidrott
2023-11-06 21:11
Några av simmarna som var med i Växjö

På lördagen den 4 november gjorde Älmhults Simsällskap historiskt avtryck när vi skickade hela 19 av våra simmare till Kronobergscupen i Växjö. Det var en stor händelse för oss, inte minst för att det var första gången på över ett decennium som vi kunde hade så många av våra simmare till en tävling.

 

Resultaten var inget annat än imponerande. Våra simmare slog inte mindre än 46 personliga rekord, vilket motsvarar över 75% av distanserna de tävlade i. Det är en fantastisk prestation och visar det hårda arbete och engagemang som våra simmare och tränare lägger ner.

 

Vi är extra stolta över Felicia och Andriy, som gjorde sin tävlingsdebut och visade att de har stor potential. De bevisade att de är redo att ta sig an utmaningen och representera ÄSS på bästa sätt.

 

De flesta av våra simmare reste tillsammans med buss till Växjö, vilket skapade en härlig gemenskap och sammanhållning bland våra simmare.

 

Nu ser vi fram emot nästa spännande tävling, Höstsimiaden i Växjö den 2 och 3 december. Men innan dess hoppas vi kunna anordna en Utmanar tävling för våra simmare för att fortsätta vår resa mot nya framgångar. Håll utkik efter uppdateringar på vår hemsida och sociala medier. Tack för allt stöd!