SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älmhults Simsällskap
Simidrott
Bli medlem i Älmhults Simsällskap
BLI MEDLEM

Välkommen till Älmhults Simsällskap – en simklubb med anor sedan 1936. Vi har en rik historia som startade med våra första simtag i sjön Möckeln. Sedan dess har vi tränat och utvecklats till en simsällskap med stora framtidsplaner.

 

Under årens lopp har vi funnit vår hemvist i Haganäskolans simhall, där vi har odlat vårt simskapskunnande och vår gemenskap. Under perioder mellan 2012 och 2020 tvingades vi dock stänga vår dörr för olika reparationer, men nu är vi tillbaka starkare än någonsin i Älmhults nya och moderna simhall.

 

Vi är stolta över att erbjuda simskola för över 300 barn och nästan 60 ungdomar som simtränar regelbundet varje vecka, under kunnig ledning utvecklar de sina simfärdigheter och stärker sitt självförtroende. Vår klubb har över 40 engagerade ledare som utvecklar vår verksamhet. Vi strävar efter att vara en inkluderande och inspirerande plats för alla som älskar simidrott, oavsett ålder eller erfarenhetsnivå.

 

Välkommen till Älmhults Simsällskap – där vi tillsammans simmar mot nya horisonter och skapar minnen för livet.

Vattenvarnan övades i multipoolen
2023-09-23 16:21

Idag i multipoolen i Höganäsbadet hade vi flera barn som kom för att lära sig vattenvarna. Vattenvarna är mycket viktigt att lära sig. För att vara simmkunnig behöver man ha bra vattenvarna. Detta jobbar våra ledare mycket med i simskolan. Att lära sig hoppa, glida, doppa, dyka är några av övningarna som barnen övar mycket på under lektionerna. 

Simskolans ledare Höstterminen 2023
2023-09-23 16:10
Simskoleledarna höstterminen 2023

Fantastiska simskoleledarna samlades idag för att genomföra den 4.e omgången av simskolan. Ledarna hade många grupper med fantastiska barn som kom till Haganässkolans simhall där vi håller vår simskola. Vi har många veckor kvar av simskolan och hoppas vi ses med er och era barn vid bassängkanten. 

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
SIMSKOLA, 27/07 09:16 
SIMNING, 17/04 19:43 
SIMNING, 10/12 17:40