SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älmhults Simsällskap
Simidrott

Magiskt Lucia-sim med 18 Simmare i Tåget
2023-12-12 22:15

I en gnistrande atmosfär av julglädje och stämningsfullhet arrangerade Älmhults Simsällskap sitt årliga Lucia-sim, där hela 18 av klubbens simmare tog plats i det förtrollande Lucia-tåget. Det var en kväll som fylldes av glädje, gemenskap och en stark känsla av tradition. Simhallen förvandlades till en lysande scen där simmarna, klädda i strålande vita kläder och tinsel, bildade det vackra Lucia-tåget. Med ljus i händerna och glittrande kronor på huvudet skapade de en magisk atmosfär som spreds sig genom hela anläggningen.

 

Publiken, bestående av stolta föräldrar, vänner och klubbens supportrar, möttes av en imponerande syn när Lucia-tåget gled genom vattnet. Simsällskapet vill rikta ett varmt tack till alla ledare och ideella krafter som arbetade hårt för att göra detta evenemang möjligt. Utan deras engagemang och dedikation skulle inte Lucia-simmet ha blivit den framgång det var. Deras bidrag har inte bara skapat en fantastisk tradition inom simklubben utan även stärkt gemenskapen och sammanhållningen bland simmarna.

Efter Lucia-tåget bjöds alla på glögg och pepparkakor, och stämningen fortsatte att vara hög med skratt och glada tillrop. [Ditt simklubbsnamn] ser redan fram emot nästa års Lucia-sim och fortsätter att skapa minnen och traditioner som binder samman simfamiljen.

 

Tack till alla inblandade för en underbar kväll fylld av simglädje och julstämning!